ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

DigiDens T6CR

Сподели
DigiDens T6CR

    
DigiDens T6CR е ръчно устройство за цветни замервания на хартии, плаки и опционално на филми. Показва плътност, растер, доминантен цвят и отклонение
    
Описание
DigiDens T6CR
Денситометрите DigiDensTR са компактни , точни, с ниска консумация и 3-бутонния им интерфейс ги прави лесни за употреба. Замерените данни и друга информация се показват на дисплей. Те са здрави, надеждни и не изискват специална поддръжка, а източниците на светлина са със дълъд живот.
Денситометрите DigiDens TR са захранвани от батерии (или акумулатори) ръчни устройства, които може да се съберат спокойн във всеки джоб. Опционалната поставка с допълнителен източник на светлина превръща всяко едно от устройствата в прецизно устройство за замерване на филми.
За връзка с компютър (PC, MAC ...) има модел със сериен RS232 интерфейс.

Цветен денситометър
DigiDens T6CR е ръчно устройство за цветни замервания на хартии, плаки и опционално на филми. То използва истинска технология за прецизно замерване на цветни плътни материали. Обхвата на плътността е повече от D = 2.5. Повторяемостта е по-добра от Dvar < ±0.01. Показанията на екрана могат да бъдат превключвани между режим : плътност, процент на растера и стойности на отклонение. Като допълнителна уникална възможност този денситометър може да замерва (с помощта на опционалната светлинна подложка) също така и прозрачни черно-бели материали както DigiDens T6R.

Освен плътността на всеки един от основните цветове (CMYK) уреда показва и техния процент на растера както и може да замерите разликата между различни цветни отпечатъци. В цветния режим на плътни материали може  да бъдат активирани:

1. Показване на доминантен цвят – подходящо за контрол при замерване на области в чисти цветове  като циан, магента, жълто и черно, както и червено, зелено и синьо.
2. Показване на процента на растер в чистите цветове.
3. Показване на всички цветни компоненти (циан, магента, жълто и черно) на замерения цвят
4. Показване  на отклоненията в цветните компоненти спрямо предварително замерени и запаметени цветни компоненти. Този режим се използва за сравняване на текущи стойности  на плътността с други референтни.
5. Показване  на цветовото разстояние. В този режим се показват стойности описващи разстоянието  dE (делта Е) в CIE-Lab цветово пространствомежду замерения цвят  и референтен такъв.  Разстоянието е един индикатор за сходността на тези два цвята. Това замерване може да бъде направено и за смесени цветове. Режими 1, 2 и 4 избират автоматично доминантния цвят.

Спецификации

Производител:


Устройството се предлага от фирма Адком.
Прочетена 1817 пъти
Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама
Свободни позиции в dotbrain.eu
Служител довършителни операции
гр. София
фирма "Една идея плюс" ЕООД

Специалист предпечатна подготовка (прове...
гр. София
фирма ДотБрейн

Оператор на автоматична лепачна машина з...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама