ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

Ролната дигитална преса HP Indigo ws 4500

Сподели
Мултифинкционалност
HP Indigo ws4500 е идеалното решение за производството на гъвкави опаковки. Могат да бъдат отпечатвани стандартни графични файлове с използването на седем цвята, което дава възможност за постигането на специални запазени цветове. Съответствието на цветовете се поддържа от новата EskoArtwork дигитална опция за командния сървър, разработена специално за производството на гъвкави опаковки и етикети за по-близко съответствие до цветовата гама Pantone. HP Indigo ws 4500 може да бъде използвана при производството на опаковки за различни продукти, включително и на такива, за които се изисква водоустойчивост, термоустойчивост, еластичност или прозрачност. Широкият обхват от възможни цветове и медии осигурява разнообразието, което се изисква от многобройните приложения на гъвкавите опаковки.

 

Приложения и медии
При наличието на разнообразни продукти като свежи и замразени храни, напитки, фармацевтични продукти, продукти за лична хигиена, почистващи материали, сладки, сухи смеси, подправки, строителни материали и селскостопански продукти, производството на гъвкави опаковки трябва да отговоря на голям брой изисквания. Това включва съответствието със санитарни, хигиенни, екологични и правни стандарти.
В съответствие с тези разнообразни изисквания, пресата HP Indigo ws4500 може да обработва гладки и релефни хартии, синтетични материали, в т. ч. PP, PE, PET, OPP, Teslin, Vinyl, PVC, специализирани медии и PS/OPS (Polyolefin) с дебелина в рамките от 12 до 350 микрона.

Технологията HP Indigo
HP ElectroInk е уникално течно мастило в стандартните cyan, yellow, magenta и black цветове. Това е единствената дигитална цветова технология, която се равнява по качество на цветовата гама на офсетовия печат. С помощта на HP IndiChrome On-Press, сертифицираната шест цветна технология Pantone, пресата HP Indigo може да отпечатва до 97% от цветовата гама Pantone, с което се постига висока плътност и дълбочина на цветовете. Освен това, HP IndiChrome Off-Press дава възможност за използването на до три спот или Pantone цветове, включително и бяло – отличен цвят за фон при печата върху гъвкави опаковки и ръкавни опаковки. Позволява се печат върху широк спектър от оцветени, тъмни, метализирани или прозрачни медии. Осигуряват се 10% по-ярки цветове с използването на CMYK (cyan, magenta, yellow, black) + OVG (orange, violet, green) мастила, поддържани от Esko дигитален команден сървър.
Друго предимство на пресата HP Indigo ws4500 е, че се осигурява бърза подмяна на мастила в процеса на работа (OFIR), с което се спестяват 1-2 подготвителни часа за всеки цвят. По този начин се елиминира принудителният престой по време на подмяната на седмото мастило, или докато се печата с останалите шест.

Като перфектно решение за производството на гъвкави опаковки, пресата HP Indigo ws4500 ще ви помогне де разширите арсенала на предлаганите от вас услуги и да се превърнете в необходимия партньор за вашите клиенти.

Моделът се предлага от Мираж Груп ООД - изключителен представител и сертифициран сервизен партньор за България на дигиталните преси HP IndigoОще за HP Indigo ws 4500:

Още за HP:

Прочетена 3768 пъти
Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама
Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Служител довършителни процеси в широкофо...
гр. София
фирма ДотБрейн

Oператор CTP
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама