ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

Червенo-Флуоресциращo-Сухо-Мастило

СподелиРазликата, която може да видите… понякога
 
   Kodak NexPress Red Fluorescent Dry Ink (Флуоресциращо червено сухо мастило) е още едно допълнение към портфолиото на Kodak с решения за 5-ата печатна секция на дигиталните машини NexPress. Това иновативно мастило е невидимо с просто око. Когато обаче е осветено от източник на ултравиолетова светлина, то флуоресцира в червен цвят. Интензитетът на червения цвят може да бъде контролиран от количеството флуоресциращо мастило, нанасяно чрез NexPress върху отпечатваната страница.

 

   Флуоресциращото червено сухо мастило се поставя в 5-ата секция и е идеално решение там, където досега са се използвали “видими” баркодове за автоматизация на работния процес, при автоматизирани системи за влагане в пликове и за връзка с управленски системи.
 
   Прилага се и в сферата на сигурността за документи, на които е трудно да се направи копие с нормални копирни машини и/или мастилено-струйни принтери, също така и за:
   - Книги по специални изисквания
   - Албуми
   - Персонализирано проследяване на работния поток
   - 2D баркодове
 
   Флуоресциращото червено сухо мастило за NexPress премахва необходимостта от обрязване на изделията от остатъци от баркодове или пък промяната в дизайна, както досега традиционно се практикуваше. То е икономически ефективен начин да се добави индикация за автентичност при различни видове документи, като може дори да се прибавят скрити послания, снимки, графики и др.под.
 
   Добър за бизнеса, по-добър за планетата
   Както всички решения на Kodak, предназначени за 5-ата печатна секция на NexPress, отпечатъците с Флуоресциращото червено сухо мастило могат да се рециклират. За това сухо мастило не се изисква специален процес за обезмастиляване и не се използват летливи органични съединения (VOCs). С него ще имате възможността да отпечатвате продукти, като си осигурявате по-голяма печалба на страница, и в същото време проявявате отговорност към околната среда.
 
   Генериране на приходи
   Отличното качество на изображението и уникалните качества на решенията на Kodak за 5-ата печатна секция на машините NexPress дават възможност за увеличаване асортимента и допълнителните възможности за продуктите, които предлагате на вашите клиенти. Обемният и частичният лак, гланцовото и матовото покритие, MICR (магнитно мастило), разширяването на цветовата гама – и сега Флуоресциращото червено сухо мастило… всички тези решения ви помагат да надградите своя бизнес с помощта на силновъздействащ и висококачествен печат, който може да ви разграничи от всички останали и така да увеличите конкурентоспособността си.

Технически параметри

Технологията се предлага от фирма ГЕД, единствен оторизиран партньор на Kodak за България за оборудване и сервиз. Консумативи. Пластини.

Още за технологията вижте тук.


Още за други технологии и продукти предлагани от ГЕД:

Прочетена 2047 пъти
Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама
Свободни позиции в dotbrain.eu
Складов работник в печатница
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама