ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

Отстъпка от стойността на денситометри DensiEye 100 и DensiEye 700

Сподели

Creative Center Ви предлага възможност да спестите до 25% от стойността на денситометри DensiEye 100 и DensiEye 700 при покупка в периода от 23 септември до 15 октомври 2010 г.

 Вие можете да закупите:
DensiEye 100 за 2 745 лв. вместо за 3 661 лв.
DensiEye 700 за 4 155 лв. вместо за 5 539 лв.

/Цените са с включено ДДС/

Фамилията X-Rite DensiEye са преносими денситометри с отлични характеристики:
-  Точност и ефективност;
-  Бързо измерване;
-  Лесни за използване;
-  Индикатор за съответствие;
-  Енергийна ефективност;

За повeче информация посете www.creativecenter.bg
Надявам се да се възползувате от предложението.
Стойо Пашов – продуктов мениджър X-Rite.
тел.: 0888 367 863
E-Mail: s.pashov@creativecenter.bg

Вижте повече за предлаганите модели денситометри:

Точност и ефективност
Печатари, мениджъри продукция и мениджъри качество постоянно се нуждаят от изгодни решения за осигуряване на качеството и стабилността на печата, но с по-малък разход на пари и време. Фамилията портативни денситометри X-Rite DensiEye осигурява бърза скорост, високо ниво на автоматичност и точност на приемлива
цена. И двата денситометъра - DensiEye100 и 700- измерват всички критични фактори в печатния процес, за да подпомогнат бързата подготовка на машината  и предотвратят грешките, правейки това изгодна добавка към всеки печат на CMYK задания.

Увеличена прецизност на измерване
Автоматичното използване и автоматичното разпознаване на типа поле минимизира операторските грешки, осигурявайки точни резултати при всяко измерване. DensiEye700 включва всички необходими измерителни функции – плътност, нарастване на растровата плътност, трапинг, сив баланс и печатна характеристика. Опцията “малка апертура” (която може
също да включва и поляризационен филтър, както стандартната) е подходяща за измерване на малки контролни скали, изисквани при печата на списания и вестници.

Енергийна ефективност
Фамилията DensiEye използва LED технология за ниска консумация и може да направи до 500000 измервания с един комплект батерии. Това означава по-малка поддръжка и замяна на батерии, за да е готов вашия денситометър за работа. Друго облекчение е лесната комуникация с PC през USB порта.

Специални настройки за посрещане на вашите изисквания
- Избор на ISO Status E, I, или T стандарт за измерване;
- Избор на стандартна(3mm) или малка (1.6mm) измерителна апертура за малки контролни скали;
- Избор на поляризационен филтър или без него.

Изберете DensiEye100 или DE700
DensiEye 100 включва базова функционалност за контрол на плътност, докато DensiEye 700 има функционалност за по-задълбочен качествен контрол на вашите задания. DensiEye100  може да бъде отключен по всяко време до функционалността на 700 с помощта на код, генериран специално за конкретния сериен номер.

Бърз измерителен цикъл
Несравнимата измерителна скорост на DensiEye е само началото. С най-бързото визуализиране на измерените параметри от всички денситометри на пазара, вие ще спестите критично време, специално когато измервате много зони на намастиляване. Тези ръчни инструменти  са напълно автоматизирани  за директен достъп до най-често използвани функции дори без натискане на бутон. Ясният LED толеранс–индикатор представя бързо резултата и позволява да преминете към следващото измерване - няма нужда дори и да гледате към показанията на дисплея.

Лесни за използване

С изключителна ергономичност и удобство за потребителя, DensiEye предоставя цялата информация  на предпочитан език с отчетливи цифри и символи. С техните автоматични функции и ясен толеранс–индикатор, DensiEye100 и 700 изискват от оператора само базови познания  за качествения контрол на печата. Напълно автоматичния режим на използване осигурява автоматично разпознаване на типа поле (плътен цвят, растер, трапинг и сив баланс), правейки DensiEye лесен за използване без продължително обучение.Измервателни функции и разлики при моделите.


Спецификации на предлаганите модели.


 София, ул. Св. Тертер 10; Тел.: 02|8463376, 02|9463350;  www.creativecenter.bg


Прочетена 3207 пъти
Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама
Свободни позиции в dotbrain.eu
Помощник печатар
гр. София
фирма ДотБрейн

Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама