ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

DigiDens T6CR

Сподели
DigiDens T6CR

    
DigiDens T6CR е ръчно устройство за цветни замервания на хартии, плаки и опционално на филми. Показва плътност, растер, доминантен цвят и отклонение
    
Описание
DigiDens T6CR
Денситометрите DigiDensTR са компактни , точни, с ниска консумация и 3-бутонния им интерфейс ги прави лесни за употреба. Замерените данни и друга информация се показват на дисплей. Те са здрави, надеждни и не изискват специална поддръжка, а източниците на светлина са със дълъд живот.
Денситометрите DigiDens TR са захранвани от батерии (или акумулатори) ръчни устройства, които може да се съберат спокойн във всеки джоб. Опционалната поставка с допълнителен източник на светлина превръща всяко едно от устройствата в прецизно устройство за замерване на филми.
За връзка с компютър (PC, MAC ...) има модел със сериен RS232 интерфейс.

Цветен денситометър
DigiDens T6CR е ръчно устройство за цветни замервания на хартии, плаки и опционално на филми. То използва истинска технология за прецизно замерване на цветни плътни материали. Обхвата на плътността е повече от D = 2.5. Повторяемостта е по-добра от Dvar < ±0.01. Показанията на екрана могат да бъдат превключвани между режим : плътност, процент на растера и стойности на отклонение. Като допълнителна уникална възможност този денситометър може да замерва (с помощта на опционалната светлинна подложка) също така и прозрачни черно-бели материали както DigiDens T6R.

Освен плътността на всеки един от основните цветове (CMYK) уреда показва и техния процент на растера както и може да замерите разликата между различни цветни отпечатъци. В цветния режим на плътни материали може  да бъдат активирани:

1. Показване на доминантен цвят – подходящо за контрол при замерване на области в чисти цветове  като циан, магента, жълто и черно, както и червено, зелено и синьо.
2. Показване на процента на растер в чистите цветове.
3. Показване на всички цветни компоненти (циан, магента, жълто и черно) на замерения цвят
4. Показване  на отклоненията в цветните компоненти спрямо предварително замерени и запаметени цветни компоненти. Този режим се използва за сравняване на текущи стойности  на плътността с други референтни.
5. Показване  на цветовото разстояние. В този режим се показват стойности описващи разстоянието  dE (делта Е) в CIE-Lab цветово пространствомежду замерения цвят  и референтен такъв.  Разстоянието е един индикатор за сходността на тези два цвята. Това замерване може да бъде направено и за смесени цветове. Режими 1, 2 и 4 избират автоматично доминантния цвят.

Спецификации

Производител:


Устройството се предлага от фирма Адком.
Прочетена 2109 пъти
Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама
Свободни позиции в dotbrain.eu
Сервизен техник - широкоформатни принтер...
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец текстил
гр. София
фирма ДотБрейн

Флексопечатар
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама