ПолиграфияИнфо група dotbrain.eu ПринтГайд магазин TheDigitalPrint.info ПолиграфияИнфо ПринтСток БГОферта ПринтИдея
Error: Embedded data could not be displayed.
Порталът за печатни технологии

eGraph - вертикално ERP решение към Microsoft Dynamics AX

СподелиeGrap
eGraph -

всичко за полиграфическата индустрия в едно ERP решение!

ФТС България в партньорство с MPS Graphics представя eGraph - вертикално ERP решение към Microsoft Dynamics AX, специално предназначено за полиграфически предприятия. Решението отговаря на всички специфични нужди и административни изисквания, характерни за индустрията от изготвянето на предварителна калкулация до фактуриране и финансови отчети.

eGraph e решение изцяло базирано на Microsoft Dynamics AX, т.е. напълно интегрирано със стандартната ERP функционалност на Axapta. По този начин то притежава и всички предимства на водещият продукт на Майкрософт.

Модули:
  • Прогнозни и отчетни калкулации
  • Управление на поръчките
  • Планиране на производството
  • Производство
  • eGraph Online
  • Статистика
  • E-търговия
Някои от модулите покриват основните операции, типични за полиграфическата индустрия, докато други са адаптирани специално за отделни сегменти. Например, модула за прогнозни калкулации на eGraph поддържа и улеснява дейностите предпечатна подготовка, дигитален печат, офсетов, флексопечат. Също така поддържа спецификите при отпечатване на етикети, опаковки, довършителни операции и др.

Ползи от продукта:
С модула‘’Прогнозни калкулации’’ се изчисляват прогнозните разходи за производството на отделни поръчки за печатни материали. Въпросните разходи могат да бъдат времето, за което ще се използват определени машини, разходите по отдели, изразходваните материали, включително и оценка на допълнителни разходи, например за подизпълнители.

Модулът ‘’Прогнозни калкулации - Предпечат’’ прави възможно стартирането на прогнозната калкулация за предпечат чрез въвеждането на характеристиките за печатното изделие.

Модулът ‘’Прогнозни калкулации - Етикети’’ може да калкулира всички операции от предпечат до отпечатване, нарязване и навиване на ролка на етикетите. Ако части от процесите се изпълняват от
подизпълнители, системата може да изчисли разходите за тях на базата на ценовите листи на доставчиците , които могат да бъдат заложени при настройката на системата.

Модулът ‘’Прогнозни калкулации - Опаковки’’ калкулира всички операции от предпечат, през печат, рязане и лепене.

Проекти с eGraph
Сред клиентите на MPS Graphics от полиграфическата индустрия са Skanem (Норвегия), Appl (Германия), Stibo Graphic (Дания), Europrint (Чехия), Thijsen Media Group (Холандия) и др.
През октомври 2009г. ФТС България започва внедряване на eGraph решението във Фреш Ап Лейбъл ООД - компания, специализирана в производството на висококачествени етикети и опаковки.

Продуктът се предлага от ФТС България
Прочетена 4943 пъти
Следвай printguide.info тук
Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама
Свободни позиции в dotbrain.eu
Специалист предпечатна подготовка в широ...
гр. София
фирма ДотБрейн

Книговезец
гр. София
фирма ДотБрейн

Търговец текстил
гр. София
фирма ДотБрейн


Специални оферти

Error: Embedded data could not be displayed.
за реклама